Elérhetőség

Brigantin Sportcentrum
9025 Győr, Töltésszer utca 1.
Telefon: 06-96/310-326
E-mail: info@brigantin.hu

Nyitva tartás

Hétfőtől - Péntekig
07:00- 22:00
Szombat, Vasárnap
07:00-19:00

Pálya foglalás és tájékoztatás telefonon, vagy személyesen.

Fitness

Kedves Edzők! A Brigantin Sportcentrumban terembérlésre is van lehetőség! 
Érdeklődni: személyesen/telefonon:96/310-326
Egy időpontban 3 helyen folyhatnak edzések.Has-party:


A kockás hasizmokért! Férfiaknak is ajánlott! Igény esetén részükre külön foglalkozást biztosítunk.


TRX edzés:

A TRX egy hordozható, felfüggeszthető funkcionális tréning eszköz, mellyel erődet, egyensúly-érzékedet, hajlékonyságodat, állóképességedet egyaránt fejleszteni tudod. A fittségi állapotod nem számít, hiszen bárki elkezdheti! A TRX minden izomcsoportod edzésére alkalmas, a gyógytornától kezdve az élsporton át egészen a testépítésig, minden területen alkalmazhatod.
A TRX kiscsoportos személyi edzés, mely ötvözi a személyi edzés előnyeit a csoport adta motivációval. Az egyik legsokoldalúbb edzésmódszer, amellyel egyszerre lehet fejleszteni erőt, állóképességet, hajlékonyságot, koordinációt. Mivel a gravitációval szemben a saját súlyoddal dolgozol a terhelés személyre szabott, így nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlott.

Több mint 300 gyakorlat végezhető el, de a variációk száma csak a fantázián múlik. Természetes mozgáselemekkel dolgozik, ezért ízületkímélő. Célzottan a törzsizomzatra hat (hasfal, ágyék, mély-hátizmok), a gyakorlatok során ezek az izomcsoportok mindig terhelés alatt vannak. Miközben edzünk a gyakorlatok nagyobb intenzitása miatt pulzusunk is magasabb tartományban tartózkodik, ezáltal az izmaink formálódása mellett a szív- és keringési rendszer is fejlődik.


 Capoeira aerobic
A Capoeira aerobik órán táncos és küzdősportra jellemző gyakorlatokkal találkozhattok, ahol a Capoeira leegyszerűsített elemei és az aerobik ötvözete egy  nagyon intenzív, dinamikus edzést eredményez. A capoeira aerobik olyan gerinc melletti izmokat mozgat meg, amelyeket más aerobik fajta egyik sem. Abban is különbözik a hagyományos aerobiktól, hogy a hátizom erősítése mellett a combhajlítót, a haránthasizmot, a farizmot komplexen megdolgoztatja, nem utolsó sorban erő- és állóképesség fejlesztő!

Ha szeretnél centiket faragni derékból, csípőből és gyönyörűen kidolgozott has-, comb- és hátizmot szeretnél vagy csak mozognál az egészségedért, gyere el Te is!

Korra és nemre való tekintet nélkül ajánlott mindenkinek. 


Zsírégető aerobic
Közepes intezítású aerobic óra, mely azzal a szándékkal jött létre, hogy testünk zsírszövetéből faragjunk, formáljuk alakunkat.

Dinamikus Jóga
Vitalizál, energiával tölt fel, mégis kellemesen elfáraszt. Javítja erőnlétedet, rugalmasságodat és egy ilyen óra után biztosan jól alszol. Ha szeretsz mozogni és nem zavar, ha leizzadsz, akkor ezek jógafajták biztosan sokáig izgalmasak maradnak számodra. Ezeken az órákon sincs szó gyors mozdulatokról, a gyakorlatok, mozgások kivitelezése a légzés természetes ütemére történik. Ezáltal sok ember könnyebben rá tud érezni így a helyes légzésre, rá van kényszerítve erre, hiszen a gyakorlatokat nem is tudja kivitelezni máshogy. 


HIIT edzés
HIIT (magas intenzitású intervallum edzés) az igazi kardio-kondi mix.Egy pörgős dinamikus 3 részből álló edzés.Tökéletesen átdolgozza az egész testet tetőtől-talpig.Remek zsírégető alakformáló és rendkívül hatékony a szálkás izmos test kialakítására.Ajánlott kezdőknek és haladóknak egyaránt mivel a gyakorlatok könnyebb és nehezebb formában is végezhetőek.Ülő- és álló munkát végzőknek kimondottan ajánlott a mélyizmok megerősítése miatt.Az edzés után elnyújtott zsírégető hatás jelentkezik.Remek állóképesség fejlesztő.


Magánórák:


• férfiak részére erősítő-kondicionáló óra.

• Gerinctorna

• Gyerektorna